Kunst med kondomer

Make love - not babies, lyder budskabet

Condomeriet i Randers Sundhedscenter har allieret sig med billedmageren Hanne Falk, som har lavet kunstværker med kondomer i forskellige farver og størrelser. De skal være med til at fremme budskabet om sikker sex.

Kunstværkerne er lavet som såkaldte artmoney med titlen "Make love - not babies."

Artmoney er et kunstværk og et samlerobjekt på 12 gange 18 centimeter, der kan bruges som internationalt betalingsmiddel. Kunstværker koster altid 200 kroner, og i Danmark findes der 112 forretninger, der accepterer artmoney som betaling.

- Hanne Falk kontaktede os og spurgte, om vi kunne tænke os at samarbejde om en serie artmoney under sloganet "make love - not babies". Det synes vi var rigtig sjovt, og så passer det jo perfekt til vores budskab om sikker sex, siger Janni Watson, der er sexologisk rådgiver Randers Sundhedscenter , der står for Condomeriet i Randers Sundhedscenter, i en pressemeddelelse.

Der er fernisering af "Make love - not babies"-serien i Condomeriet i Randers Sundhedscenter onsdag d. 12. august kl. 16.00.

- Jeg synes, det er rigtig godt, at man igennem kunsten kan få gang i en dialog om sikker sex, siger billedmager Hanne Falk.

I Randers kan man for eksempel betale med artmoney hos Peter Møller Kunst, Klinik Krop og Sjæl og photografik.dk og i Aarhus blandt andet hos Cross-Eyes og Kunstbureauet Leguanart.