Kun god stemning og ingen ballade til pokalkamp

Invasionen af Brøndbyfans i det kronjyske gav heldigvis ikke politiet mere arbejde end normalt.

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Op mod 2000 Brøndbyfans gæstede torsdag aften Randers i forbindelse med pokalkvartfinalen mellem de to byers fodboldhold. Traditionelt imødeses et besøg af de blå-gule fans fra den københavnske vestegn med en smule ængstelse hos politiet, fordi der gennem tiderne har været uro under besøgene. Det var ikke tilfældet i går.

- Vi har ikke anholdt nogen overhovedet i forbindelse med fodboldkampen. En enkelt er blevet sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven og loven om maskering, men ellers har vi ikke fået meldinger om problemer, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Jes Frederiksen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Politiet var som altid under besøg fra Brøndby IF massivt tilstede både på og uden for Bionutria Park i Randers.

- Hvad der helt præcist har gjort, at der ikke var nogen ballade, er svært at sige. Vi er i hvert fald rigtig godt tilfredse, så det var en succes for os. Vores mission lykkes, siger Jes Frederiksen.

Læs også Sen sjusk og kongekasse sendte Randers FC ud

På banen var der knap så meget østjysk succes. Efter en sen udligning endte pokalkvartfinalen i forlænget spilletid, hvor gæsterne fra Brøndby sikrede sig pladsen i semifinalen med to scoringer.

Op mod 2000 fans havde taget plads på udebaneafsnittet, og de skabte kampen igennem god stemning og en fin lydkulisse. Og stort set alle fansene opførte sig altså også eksemplarisk. 

02:00

Se hvad Randers FCs keeper i pokalkampen, Frederik Due, sagde efter nederlaget. 

Luk video