Kult-koncert udsolgt på rekordtid

Værket i Randers brugte blot lidt over en halv time på at sælge 1.000 billetter til Van Morrison-koncert

Det tog 38 minutter, men det kunne være gået langt hurtigere.

I dag, torsdag, blev billetterne til Van Morrisons koncert på Værket i Randers sat til salg, og de blev revet væk.

- De blev solgt så hurtigt, som vi kan sælge billetter. Grunden til, at det tog 38 minutter var, at vi også har et fysisk salg. Vi vil stadig gerne i et rimeligt omfang tilgodese dem, der står i kø herude foran. Hvis det var et rent online-salg var billetterne væk med det samme, siger Mikael Qvist Rørsted, der er musik- og teaterchef på Værket, til tv2oj.dk.

Det er da heller ikke 'Hr. Hvem-som-helst', der kommer til Værket.

Van Morrison er om nogen en kultfigur i musikalske kredse, og Værket har jagtet ham i årevis.

- Han er et af de navne, der har stået øverst på vores ønskeliste i rigtig mange år. Vi har været i dialog med hans management i fem-seks år. Han har været meget tæt på rigtig mange gange, så det er meget stort for os, at det endelig lykkes, siger Mikael Qvist Rørsted.

Når billetsalget er gået så hurtigt, er der garanti for, at nogle må gå skuffede derfra. Og der er desværre intet godt nyt til de uheldige, der ikke fik sikret sig billet.

- Alt er helt væk, og der er ingen dialog om en ekstrakoncert eller noget. Der er en venteliste, fordi folk skal afhente bestilte billetter, men jeg tror ikke på, at de ikke bliver hentet, siger Mikael Qvist Rørsted.