Kronjysk ligaklub skiller sig af med tre bagspillere

Håndboldklubben Randers HK siger efter denne sæson farvel til spillerne Sara Johansson, Lærke Christensen og Frederikke Gulmark

Frederikke Gulmark (th) er en af de spillere, der ikke er på kontrakt hos Randers HK længere, når denne sæson er ovre. Foto: Lars Rasborg - Scanpix / Randers HK

Randers HK fortæller mandag i en pressemeddelelse, at man allerede nu har besluttet sig for at skille sig af med tre af de nuværende profiler på holdet. Tre af klubbens bagspillere skal på klubjagt efter sæsonen.

Det drejer sig om Sara Johansson, Lærke Christensen og Frederikke Gulmark.

Læs også Aarhus United: Der skal være plads til kvinde-elitehåndbold

De to førstnævnte kom begge til Randers HK i sommer og får altså blot en enkelt sæson i den kronjyske ligaklub. Frederikke Gulmark skiftede for halvandet år siden fra 1. divisionsholdet Lyngby, men er så også snart fortid hos de blåblusede.

Andre prioriteter

- Det er nogle fantastiske piger, men vi har valgt at prioritere anderledes til den kommende sæson, også set i forhold til det lange perspektiv, siger cheftræner Niels Agesen om beslutningen.

Læs også Favrskovs politikere tog til håndbold i Hadsten

Randers HK har indtil nu haft en meget blandet sæson i landets bedste håndboldrække. Holdet indtager pt. en ottendeplads i rækken med otte point efter 10 kampe.

Senest tabte man med fire mål til Viborg HK på hjemmebanen i Randers.