Kronjyder om skifte: Judas!

Skuffelse over direktør-skifte til AGF

04:08

1 af 2

Onsdagens nyhed om at Randers FC-direktør Jacob Nielsen forlader kronjyderne til fordel for en lignende stilling i AGF bliver ikke positivt modtaget blandt alle kronjyder.

På TV 2 | ØSTJYLLANDs Facebook-side får den snart forhenværende Randers-boss en del mishagsytringer med på vejen, efter at skiftet til ærkerivalerne blev officielt.

- Føj for en forræder og så lige GF. Alle andre klubber havde været ok, skriver Michael Sørensen i en kommentar.

- Føj for den lede. JUDAS!, skriver Steffen Andersen.

Se: - AGF er en storklub

Også andre kronjyske fodboldfans er kede af Jacob Nielsens beslutning. Nogle vælger dog at hylde den snart forhenværende Randers-direktør for hans bedrifter som lokal klub-boss gennem 12 år.

- Synes han fortjener det efter flotte resultater i Randers. Tillykke til Jacob og AGF, men er ked af at komme af med en god indkøber og pengemand, lyder det fra Thomas Regin Sørensen.

Hovedpersonerne selv er klar over, at skiftet til AGF ikke er populært i hjembyen Randers. Han tager dog kritikken med sindsro.

- Det er naturligt, det havde jeg forventet. Så lang tid det bliver holdt på det niveau, har jeg ikke noget problem med det. Det synes jeg er helt fair. Det er en del af gamet, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se mere i indslaget øverst.