Klub modtog dødstrusler

Volleyballklubben Randers Novo fik dødstrusler efter nederlag

01:43

1 af 2

Spillerne fra volleyballklubben Randers Novo går nu til politiet, efter klubben i weekenden modtog dødstrusler fra en ukendt person. Klubben formoder, at truslerne kommer fra en udenlandsk gambler, der har tabt penge på en kamp, hvor klubben satte point til.

- Vi vil tage en snak med politiet, høre deres holdning til det, og få lidt åbenhed omkring sagen i stedet for at ignorere det, siger Jim Høeg, der er spillende træner i Randers Novo.

Truslerne var skrevet på engelsk og sendt til klubben fra en falsk profil på Facebook.

Randers Novo modtog truslen, efter amatørspillerne i forrige uge tabte en kamp mod Aalborg HIK. Kronjyderne var forhåndsfavoritter til at vinde kampen, og derfor formoder man, at truslerne kan komme fra en udenlandsk gambler, der har tabt penge på kampen.

- Jeg har hørt, at folk før har modtaget noget af det samme på Facebook, så det skal der kigges nærmere på, synes jeg, siger Jim Høeg og fortsætter:

- Det kunne være spændende at følge op på, hvad det er for noget, og om de kan spore ham, og finde ud af hvor stort problemet er generelt. Jeg ved, at forbundet tager det seriøst, og de forhører sig hos de andre klubber. Vi vil gerne sætte fokus på det, siger Jim Høeg og understreger, at det er blevet en principsag for klubben.

Du kan se mere om sagen i tv-indslaget øverst på siden.