Klar til lokalbrag

I morgen mødes Silkeborg IF og Randers FC

Hvis man kigger på tabellen i Superligaen, er der langt mellem Silkeborg IF og Randers FC.

Silkeborg IF ligger og fumler allernederst i bunden på en 12. plads med bare tre point i syv kampe, mens Randers FC har indtaget tredjepladsen med 13 point.

Pointforskel eller ej - så skal de to østjyske fodboldklubber i morgen vise deres værd på banen. Her tørner de nemlig sammen i ottende runde af Superligaen.

Hos Silkeborg IF ved spillerne godt, at kampen om pointene i morgen bliver hård. Indtil videre har holdet ikke vundet en eneste kamp i denne Superligasæson

- Vi kommer selvfølgelig med en stor vilje på sejr og mangel derpå også, så det bliver en meget tæt kamp, siger spiller Jesper Bech til silkeborgif.com.

Selvom Randers FC på papiret ser ud til at være favoritter i morgendagens kamp, kan holdet ikke bare læne sig tilbage og slappe af.

- Mentalt er vi nødt til at være stærke. Vores attitude og tilgang er nødt til at være i orden, fordi den kamp vil være ligeså svær som den mod Brøndby, siger cheftræner Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Statistikken over de to klubbers indbyrdes opgør peger dog i retningen af Randers FC. Klubben har nemlig vundet de seneste tre gange, at de to hold har mødtes.

Kampen mellem Silkeborg IF og Randers FC bliver spillet i morgen klokken 18.30 på AutoC Park i Randers.