Kendt spisested åbner igen med nye ejere fra samme bygning

Randers’ kælderbar og restaurant Maren Knudsen genåbner, efter at de tidligere indehavere gik konkurs

Foto: Google Street View

Foto: Google Maps

1 af 2

For nylig lukkede spisestedet og natklubben Maren Knudsen og overboen Club 5 i Storegade i Randers på dramatisk vis. Fra den ene dag til den anden var der pludselig lukket og slukket. Efter sigende er de tidligere ejere gået konkurs, men en køber har allerede meldt sig på banen.

Det er ejerne af diskoteket In The Night, der befinder sig øverst i bygningen kaldet Rocksann Huset, som har købt de to etager i bunden. De nye ejere har også købt det nuværende inventar, men hvad planerne for Maren Knudsen og Club 5 konkret bliver, er ikke helt på plads.

- Vi åbner igen til J-dag 5. november og holder så åbent til nytår, hvor vi lukker ned for at bygge stederne op med vores eget præg. De trænger til en kærlig hånd, siger den nye ejer, Stephan Skjøtt Jørgensen, til tv2oj.dk.

Læs også Havnens Perle får nyt hjem på onsdag

Han skal drive de nyindkøbte virksomheder sammen med sin far, og selvom fremtiden stadig er forholdsvis uafklaret, vil han dog godt afsløre lidt af planerne.

- Maren Knudsen skal fortsat være et spisested, men vi vil vente med at åbne det som restaurant igen, til vi har fået styr på alting, forklarer Stephan Skjøtt Jørgensen.

Hvordan stederne så kommer til at se ud, hvad der skal satses på og hvornår det hele er klar igen, ved ejeren ikke. Men i første omgang åbnes der altså op igen i begyndelsen af november.