Keller: Jeg fortsætter uanset hvad

Dramatikken fortsætter i Randers FC. Den meget omdiskuterede midtbanegeneral Christian Keller er ikke med i dagens opgør, men ser ikke sin tid i Randers som ovre

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 2

Han har i den grad været i vælten i denne uge - Randers FCs midtbanespiller Christian Keller. Først kom det frem, at han har fundet sammen med holdkammeraten Jonas Borrings kone, så blev han lagt for had i store dele af den danske fodboldverden og nu er han ikke længere med i dagens kamp mod Brøndby.

- Jeg har kun fået sportslige begrundelser. Træneren har vurderet, at der er nogen, som er bedre end mig. Den beslutning må jeg respektere, siger Christian Keller til tv2oj.dk.

Glen R. ville ikke skåne en konetyv i AGF

Ifølge ham har den manglende udtagelse altså intet med de seneste dages polemik at gøre. Ifølge BT skulle fem af spillerne dog være troppet op hos ledelsen og meddelt, at de ikke ville spille med Keller på holdet.

Må kæmpe mig tilbage

- Det tror jeg nu ikke er sket. Jeg har fået den forklaring, som jeg har på, at jeg ikke er med, og det må jeg forholde mig til, forklarer Christian Keller.

Hvis det skulle vise at være sandt, at nogen er gået til ledelsen med deres utilfredshed og ønske om ikke at spille med Keller i truppen, siger han således:

Borring: Jeg spiller ikke så længe Keller er der

- Hvis de ikke vil spille i Randers FC, er det en beslutning, de må tage med Ole (sportschef Ole Nielsen, red.). Det er op til dem selv, men jeg spiller i hvert fald stadig.

Møder op til træning

Så nu fortsætter dagligdagen for Keller.

- Jeg kan ikke gøre andet end at møde op til træning mandag og forsøge at kæmpe mig ind på holdet igen, lyder det fra midtbanespilleren.

Keller om mistet anførerbind: Det tager jeg med oprejst pande

Dermed mangler kronjyderne altså både Jonas Borring og deres tidligere anfører Christian Keller i kampen. Anførerbindet har forsvarsgeneralen Mads Fenger overtaget.

Kampen mellem Brøndby og Randers går i gang kl. 16.