Keller efter FCK-kamp: 3-0 er misvisende

Randers FC tabte 3-0 mod FC København

Onsdag aften tabte Randers FC med 3-0 i den udsatte kamp i Superligaen mod FC København i Parken. Det resultat er misvisende for kampen, mener Randers FCs Christian Keller.

- Jeg syns, at 3-0 var lige i overkanten, og det synes jeg ikke, at de spillede til overhovedet, siger Randers-anføreren til TV 2 | ØSTJYLLAND og tilføjer:

- Jeg synes, det var ret misvisende, men sådan er det nogle gange.

Med nederlaget i København snupper FC København andenpladsen i Superligaen fra netop Randers FC, som henvises til tredjepladsen.

Randers FC blev slagtet i Parken

- Vi er selvfølgelig trætte af, at vi ikke kunne få et bedre resultat med fra København, så vi kunne have holdt vores placering på andenpladsen, men vi er stadig fortrøstningsfulde og glade for den start, vi har fået. Vi har ligesom de andre hold kampe, hvor vi føler, at vi kunne have fået flere point, end dem vi har fået. Men alt i alt er vi okay tilfredse efter de første otte runder, siger Christian Keller.

Randers FC har hentet 13 point efter de første otte runder. Det er to mindre end FC København og fem mindre end duksene fra FC Midtjylland på førstepladsen.

Næste opgave for Christian Keller og Randers FC er på mandag. Her møder kronjyderne klokken 19.00 Esbjerg fB på udebane.

Du kan se interviewet med Christian Keller i videoen øverst på siden.

fartkontrol

Fra i dag: Færdselsindsats mod alle

Sne

Her kan der falde snebyger mandag

Skærmbillede 2021-01-24 kl. 20.49.53

playMaria venter sit første barn - men får ingen fødselsforberedelse

Dresslab

play SoMe-shopping vinder frem: - Det allerbedste er, at jeg har en kommunikation med mine faste kunder

e-boks

playSF vil forbyde beskeder fra det offentlige i ferier og weekend

Collage med antivac

Overlæge svarer på 6 spørgsmål fra corona-skeptikere