Kasper vil ændre Randers' ry: Udlover præmier for 15.000 kr.

Irritation over jokes om den kronjyske hovedstad har fået Kasper Honoré til at lave en utraditionel konkurrence på Facebook

Randrusianeren Kasper Honoré har sammen med en række erhvervsdrivende i byen skabt en populær konkurrence på siden ’Facebook Randers’. Den har det ene mål at fortælle de positive sider af byen og give folk et smil på læben.

- Jeg er ved at være træt af negative kommentarer og opslag på de sociale medier, og samtidig er jeg også godt træt af de memes og jokes, der fortælles om Randers. Der skal ikke særlig meget til, før folk skriver noget negativt. Mange opslag virker som fluepapir for negative mennesker, fortæller Kasper Honoré om baggrunden for konkurrencen til TV2 ØSTJYLLAND.

quote Mange opslag virker som fluepapir for negative mennesker

Kasper Honoré

Så derfor har han med hjælp fra en række lokale skrabet præmier for flere tusinde kroner sammen, og så er opgaven til folk simpel.

- Lad os få noget positivt på banen! Skriv noget godt, noget rart, noget positivt eller noget kærligt om Randers, så deltager du automatisk i konkurrencen om en bunke fede præmier, skriver Kasper Honoré til konkurrencen.

Elsker mangfoldigheden

Indtil nu er der knap 100, der har kommenteret med deres positive fortællinger om Randers, og det overrasker lidt idémanden bag.

- Det er meget federe, end jeg havde regnet med. Jeg håber på, at det her kan skabe en bevægelse og fokus på den gode historie. Byens mentale tilstand skal forbedres, og det her er så mit bidrag, siger Kasper Honoré.

Og det vælter som skrevet ind med bud på, hvad Randers kan.

- Jeg elsker mangfoldigheden i Randers. Og friheden til at være (r)andersledes. Vi har så mange skønne typer der stikker ud, på hver sin finurlige måde, og der er plads til dem og deres gøren og laden. Det elsker jeg, lyder det fra blandt andre fra Louise Boje Hyllested.

- Jeg bor med udsigt til de mange røde tegltage, der er i Randers. Og så kan jeg også stå ved mit stuevindue og kigge ned over Vorup Enge, et område, som jeg synes er ganske enestående for byen.
Så NATUR og GAMLE HUSE i hyggelige snoede gader er væsentlige og positive ting ved Randers, supplerer Ruth Odgaard.

Konkurrencen slutter i dag kl. 14, så du kan stadig nå at komme med din positive historie om Randers. Hvis du er med i 'Facebook Randers', kan du finde opslaget her. 

vold Horsens Nørretorv

Ung mand klinisk død efter tæsk: Nu er den fjerde mistænkte anholdt

Preben Bosse samler på livgardereffekter

play VIDEO: Prebens garage har et royalt præg: - Jeg har fået det ind med modermælken

Kattegatbro illustration

Lokal politiker: Konsekvenserne af en Kattegatbro skal undersøges nærmere

Bøgen er sprunget ud, men varmen lader vente på sig.

Foråret lader venter på sig: Det kølige vejr fortsætter

Jacob Thage Museum Jorn

Museer presset af coronapas: Publikum udebliver

BTK Viby

Højgravid vinder DM i bordtennis

Dagens mest læste