Kamper sænkede Randers FC

Den tidligere Randers-spiller Jonas Kamper blev matchvinder, da Viborg FF søndag eftermiddag slog Randers FC med 1-0

Randers FC kom fint fra land i denne sæson i Superligaen, men kronjyderne havde det svært i det meste af søndag eftermiddags hjemmekamp mod Viborg, hvor holdet ellers på forhånd var klar favorit.

Alligevel var det Viborg, der tog alle tre point med en sejr på 1-0.

Efter cirka et kvarters spil havde Randers ellers bolden i nettet, men målet blev korrekt annulleret for offside, idet Christian Kellers hovedstød snittede Jeppe Tverskov, der stod i offside-position, inden bolden røg ind bag den tidligere Randers-målmand Peter Friis Jensen i Viborg-målet.

Et mindre spillemæssigt overtag i den første halve time kastede dog ikke meget resultat af sig for hjemmeholdet, og i stedet blev Viborg-spillerne mere og mere farlige.

Efter 35 minutter afsluttede Jonas Kamper et godt angreb tæt forbi den ene stolpe, og lige før pausen slap angriberen Serge Deble af sted - alene mod Jeppe Tverskov og Karl-Johan Johnsson i målet.

Se: Brock-Madsen sagde farvel

Deble var dog alt for langsom til at komme i feltet, og så løb chancen ud i sandet.

Efter pausen var det Viborg, der tog teten. Randers kunne slet ikke få spillet til at hænge sammen, og derfor var det ikke ufortjent, da Jonas Kamper, der i sommerpausen skiftede fra netop Randers til Viborg, bragte gæsterne i front med et flot langskud.

Bare godt et minut senere var det tæt på at gå helt galt for Randers, da Viborg blev tilkendt et straffespark. Serge Debles forsøg fra 11 meter blev dog fornemt reddet af Karl-Johan Johnsson.

Den brændte mulighed vækkede blot for alvor den hurtige ivorianer, der flere gange i resten af kampen var farlig, men uden at det kastede flere scoringer af sig.

Randers-offensiven var til gengæld heller ikke nogen nævneværdig trussel mod Viborg, selv om Christopher Poulsen lidt dumt fik marchordre med knap 10 minutter igen efter sit andet gule kort.

Dermed blev det ved 1-0, der betyder, at Viborg passerer Randers i tabellen med otte point for seks kampe. Randers har syv point for fem kampe.

Aarhus Universitet

Universitet til udvekslingsstuderende: Genovervej om I vil afsted

Eva Secher Mathiasen

Corona har ramt danskerne på psyken

Djursland Lilleskole

playDanmarks nok mindste friskole går konkurs

Museum Østjylland

play VIDEO: Kæmpe lager sikrer østjysk historie

john Møller Kørerlærer

play Alle køreprøver udsat igen: Kasper må se langt efter sit kørekort

hussalg til salg hus bolig boligmarked boligmarkedet ejendomsmægler

play Boligmarkedet tordner frem: Husene bliver flået væk i rekordfart