- Kampen er altafgørende

Randers HK skal onsdag aften forsøge at spille sig i slutspillet

03:50

1 af 2

Randers HK skal onsdag aften forsøge at sikre sig en plads i slutspillet i Boxer Dameligaen, når holdet på udebane møder København Håndbold.

Med en sejr over københavnerne vil Randers HK stort set være sikret en plads i slutspillet, ved mindre HC Odense slå Team Esbjerg og samtidig henter 38 mål på randrusianernes målscore.

- Det er blevet en altafgørende kamp for os, og vi skal have to point for mere eller mindre at kunne sikre os slutspillet 100 procent. Jeg regner ikke med, at Odense henter 38 mål på os. Kampen er blevet altafgørende for os, fordi vi har været så svingende gennem sæsonen, siger Randers HKs Kathrine Heindahl.

Hun er dog fortrøstningsfuld forud for opgøret mod København Håndbold, der ligger på niendepladsen i ligaen med 15 point.

- Det havde været rart at kunne sikre sig slutspillet noget tidligere, det skal der ikke være nogen tvivl om, men jeg synes, at vi står med gode kort på hånden i forhold til at vinde i København, så jeg er fortrøstningsfuld, siger Kathrine Heindahl.

Og spørger man Jens Jørgen Andersen, direktør i Randers HK, så er der rigtig meget på spil i aftenens kamp.

- Der står mange til på spil. For det første vores selvopfattelse af at vi er en klub, som skal spille om medaljer hvert år, plus at vores anseelse i byen, vores ære som håndboldspillere, ledere og klub står på spil. Det er alt sammen i spil i dag, og det er en af grundene til, at vi elsker den her sport, siger Jens Jørgen Andersen.

Randers HK kæmper med HC Odense og Silkeborg-Voel KFUM om pladserne i slutspillet.

Det hele bliver afgjort, når sidste runde af grundspillet bliver afviklet i aften, onsdag, klokken 19.30.

I videoen øverst på siden kan du se begge interview med Kathrine Heindahl og Jens Jørgen Andersen.