Julen reddet for familie

Private og virksomheder har doneret mad og tøj

01:55

1 af 2

For Marianne Espersen og hendes familie er julen en svær tid at komme igennem. Pengene er små, og det er svært at få råd til gaver og julemad.

Den 4. december fortalte familien fra Langå sin historie i TV 2 | ØSTJYLLAND, og det har fået både private og virksomheder til at reagere.

Sidenhen er det strømmet ind med hjælp til Marianne Espersen og hendes tre børn. Folk har doneret tøj, flæskesteg, frisørprodukter og julegodter.

Se: Familie: Vi er fattige

- Jeg har fundet ud af, ar der også er engle iblandt os her på jorden. Der har været mange henvendelser fra folk, som ville hjælpe os på den ene eller anden måde, siger Marianne Løkke Espersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Familien Espersen består af to voksne og fem børn. Fyringer, skilsmisse og sygdom har gjort, at familiens økonomi er meget trang. Derfor var det en stor og ikke mindst glædelig overraskelse, da flere danskere valgte at forsøde familiens jul:

- Det gør mig også meget rørt. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal takke folk. Det har været enormt rørende. Mine børn og jeg får en fantastisk jul, siger Marianne Løkke Espersen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hos foreningen Kirkernes Familiehjælp er formanden glad for, at familien har fået hjælp og håber, at det måske også vil smitte af på andre:

- Det bliver synligt og kendt, og det er rigtig godt for vores arbejde, fordi på den måde kan vi modtage midler, som vi kan formidle videre til familier, siger Gitte Wengel, formand for Kirkernes Familiehjælp, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Se et tv-indslag med familien fra Langå øverst i artiklen.