- Jeg skal give den fuld gas

Nicolai Poulsen udtaget til U21-landsholdet

Foto: fotograf-randers.dk

Nicolai Poulsen har i den grad slået sit navn fast i Randers FC i Superligaen i denne sæson, og det er ikke gået ubemærket hen.

U21-landstræner Jess Thorup har nu udtaget den 21-årige midtbanespiller til holdets kommende træningskampe mod Tjekkiet og Italien, hvor Randers-spilleren kan få debut for det danske U21-landshold.

- Jeg blev rigtig glad, da han (Jess Thorup, red.) ringede. Jeg synes selv, at jeg har været inde i en god periode og leveret godt. Jeg havde ikke forventet at være med i denne omgang, men jeg havde selvfølgelig håbet på det, siger Nicolai Poulsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Midtbanespilleren vil gøre alt for, at han kommer i kamp mod enten Italien eller Tjekkiet.

- Jeg er ikke bare med for at være med. Det her er min chance for at vise dem, at jeg kan være med på dette niveau. Så det handler om at give den fuld gas til træning, så jeg kan få spilletid og forhåbentlig gøre mig gældende i den ene eller forhåbentlig begge kampe, siger Nicolai Poulsen.

Han håber, at han med nogle gode præstationer kan være med til at spille sig nærmere en plads på det hold, som Jess Thorup udtager til sommerens EM-slutrunde i Tjekkiet.

- Alle, der er inde omkring holdet, vil med til den slutrunde, og der er mange dygtige spillere. Jeg har ikke været en del af holdet før nu, men jeg håber, at jeg med nogle gode præstationer kan spille mig nærmere en plads, siger Nicolai Poulsen.

Udover Nicolai Poulsen fra Randers FC er Horsens-målmand Jakob Busk også udtaget til de to kampe.

Den 14. november møder det danske U21-landshold på udebane Tjekkiet, og den 17. november møder holdet Italien på udebane.