Jagter ny fodbold-boss

Snart samtaler med ansøgere

Svend Lynge Jørgensen (t.v.) jagter en ny direktør for Randers FC.

Randers FC håber i næste måned at kunne præsentere den person, der i fremtiden skal stå i spidsen for den østjyske superligaklub.

Stillingen som direktør blev ledig, efter at Jacob Nielsen i sidste måned valgte at sige farvel til kronjyderne, efter at have stået i spidsen for klubben i 12 år. Han fortsætter nu i AGF.

Ifølge bestyrelsesformand Svend Lynge Jørgensen er der flere bejlere til stillingen som fodboldboss i Randers. Han holder samtaler med dem lige så snart, hans sommerferie er slut.

- Vi har nogle interessante ansøgere, som vi kigger på. Vi holder samtaler med dem i begyndelsen af august, siger Svend Lynge Jørgensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Svend Lynge Jørgensen vil dog ikke uddybe præcis hvor mange ansøgere, der skal til samtale.

- Det er i hvert fald flere end to, forklarer han kryptisk.

Se: AGF henter Randers-boss

Ifølge Svend Lynge Jørgensen er det vigtigt, at den nye direktør har forretningssans. Hans kendskab til fodboldverdenen er knap så afgørende.

Selv om han selvfølgelig gerne snart ser, at den kommende direktør bliver fundet, har kronjyderne ikke travlt.

- Vi vil hellere finde den rigtige end én, vi finder hurtigt. Vi kan godt klare os uden den nye direktør i et stykke tid. Organisationen fungerer udmærket, og vi har dygtige medarbejdere, der kører butikken i det daglige. Strategien ligger også fast, siger Svend Lynge Jørgensen.

Foruden posten som bestyrelsesformand har Svend Lynge Jørgensen selv midlertidig overtaget direktøropgaverne, indtil en ny direktør er på plads.

- Det vigtigste er, at vi til sidst finder den rigtige. Og det gør vi.