Indvier nyt sundhedscenter

Kronprinsen foretager den officielle åbning d. 16. maj

Arkivbillede

Randers får fornemt besøg fra Kongehuset, når det nybyggede Randers Sundhedscenter på Thors Bakke midt i Randers skal indvies officielt d. 16. maj. Det er H.K.H. Kronprins Frederik, der har meddelt, at han gerne vil foretage åbningen.

- Vi er meget glade for at Kronprinsen har sagt ja til at komme og åbne sundhedscenteret," siger borgmester Henning Jensen Nyhuus og fortsætter:

- Det er nemlig et helt unikt hus vi har skabt, hvor sundhedspersonale på tværs af organisering og fagområder har fokus på at sikre både en forebyggende og sundhedsfremmende indsats for borgerne i Randers Kommune.

Randers Sundhedscenter rummer således både kommunale, regionale og private leverandører af sundhedsydelser. Tanken bag denne konstruktion er bl.a., at det tværfaglige miljø og samarbejde vil blive styrket, når alle tilbuddene er samlet i samme hus.

Selvom den officielle indvielse foregår d. 16. maj, så er Randers Sundhedscenter allerede åbent for borgerne og har været det siden december.

Den officielle åbning vil finde sted om formiddagen, hvor der vil være taler af både borgmester Henning Jensen Nyhuus, en repræsentant fra Region Midtjylland samt H.K.H. Kronprins Frederik, der også vil klippe den røde snor over. Herefter vil Kronprinsen blive vist rundt i de nye faciliteter på Thors Bakke.