Indbrudstyv taget på fersk gerning: Betjent fik løbet ham op

En 44-årig mand fra Randers er sigtet for et villaindbrud i den nordlige del af byen

Foto: Google Streetview

Natten til i dag kl. 1.16 blev en 44-årig taget med fingrene i kagedåsen, da han var ved at begå et indbrud i det nordlige Randers i villakvarteret Syvstjernen. En anden borger i området havde bemærket en person gå rundt i det tomme hus med en lommelygte, og derfor alarmerede vidnet straks politiet.

- Da vi kommer frem med en patrulje, stikker tyven af gennem en terrassedør ud på en sti. En betjent sætter så efter ham til fods og fanger ham kort efter, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Janni Lundager, til tv2oj.dk.

Læs også Hængt ud på Facebook: Butikstyv melder butiksejer til politiet

Manden blev anholdt og kunne hurtigt sættes i forbindelse med indbruddet.

- Han var iført en sort elefanthue og handsker og havde en lommelygte i den ene hånd og koben og skruetrækker i rygsækken. Derudover var han i besiddelse af flere smykker og småmønter, oplyser politiet.

Den anholdte blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Randers tirsdag formiddag og idømt otte måneders fængsel, hvoraf en del var udløsning af en reststraf.

Indbruddet blev begået i villakvarteret Syvstjernen i Randers-bydelen Helsted. Det ligger i den nordlige del af byen.  Foto: Google Maps