I dag bisættes Thomas Stralner

Der er åben kirke, når den afdøde Thomas Stralner i dag, tirsdag, bisættes i Randers

Familien til den 19-årige Thomas Stralner, der efter en lang eftersøgning blev fundet druknet i havnen i Randers, har besluttet, at der skal være åben kirke, når deres dreng skal bisættes.

Det skal han i dag, tirsdag, klokken 13.00 i Sct. Mortens Kirke i Randers, hvor det sidste punktum i en lang og følelsesmæssig eftersøgningshistorie skal sættes.

- Man er nødt til at se det her med nogle lidt andre øjne end normalt. Sagen med Thomas har fyldt meget for mange mennesker. Mange føler, at de kender Thomas, også selv om de aldrig har mødt ham. Derfor er det mere naturligt, at de, der gerne vil komme til bisættelsen, også har mulighed for det, har Thomas' far, Michael Stralner, tidligere sagt til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Rørende afsked: Folk mindedes afdøde Thomas i Randers

- Mange har vist Thomas kærlighed og omtanke i forløbet her, og de skal også kunne komme og være sammen med os det sidste stykke, sagde han også.

Stor interesse for eftersøgningen

Eftersøgningen af Thomas Stralner fyldte meget i Randers i mere end en måned, inden frygten for, at han havde været offer for en ulykke, blev bekræftet.

20.000 kr. indsamlet: Mange viser støtte til familien Stralner

Hundredevis af mennesker deltog i en mindehøjtidelighed for Thomas, ligesom der blev samlet mere end 20.000 kroner ind til hans bisættelse.

Bisættelsen er klokken 13.00.