Hvem skal være træner?

Håndbold-herrer vil ud af kvindernes skygge

Håndboldherrerne fra Randers HH har i årevis stået i skyggen af byens håndboldkvinder, Randers HK.

Ambitionerne fejler dog intet hos de konjyske herrer, der i løbet af det seneste halvandet år er rykket op fra 3. division og nu er på vej op fra 2. division.

Formand i Randers HH Claus Christensen ikke sen til at tilskrive cheftræner Ole Bitsch en stor del af æren for seniorholdets succes.

Derfor håber Randers HH, at klubben kan beholde Ole Bitch i den kommende sæson.

Der er bare lige dét ved den sag, at Ole Bitsch også er assistent-træner hos håndboldkvinderne i Randers HK, og de to roller er ifølge Ole Bitsch ikke forenelige i næste sæson.

Randers satser på herrehåndbold

- Jeg har lært en masse af at være med omkring Jan Leslie og ligaholdet i Randers HK. Jeg har kunnet tage de gode ting med over i jobbet i Randers HH og sortere de mindre gode ting fra. Så på den måde har det fungeret fint, siger Ole Bitsch til Randers Amtsavis.

- Men da jeg sagde ja til det, havde jeg heller ikke forestillet mig, hvor meget det krævede at være med begge steder. Derfor ligger det helt fast, at jeg ikke kan fortsætte i både Randers HK og Randers HH i næste sæson

Ifølge Claus Christensen fungerer Ole Bitsch på frivillig basis som cheftræner i Randers HH, og hverken trænere eller spillerne kommer på lønnede kontrakter, da der ikke er penge til det. Derfor er trænersituationen i Randers HH stadig uafklaret.