Hospital inviterer raske borgere på hakkebøf og budding
Man behøver ikke at være syg for at spise på Regionshospitalet Randers, når sygehuset i midten af august inviterer til økologisk middag
Orker du ikke at lave aftensmad den 16. august, så kan du svinge inden om Regionshospitalet Randers.
For 50 kr. serverer de middag for alle borgere - også dem, der ikke er syge.
Anledningen er Randers Ugen og at hospitalet er det eneste i landet, der har fået Det Økologiske Spisemærke i guld.
Læs også
- Vi synes nemlig, at alle skal have mulighed for at smage den prisvindende, økologiske mad, som vi hver dag serverer til vores patienter. Gæsterne vil nyde middagen i en hospitalsseng eller ved borde med både kørestole og almindelige stole – på samme måde som patienterne, skriver hospitalet i en pressemeddelelse.
Samme mad som patienter
95 pct. af den mad og de drikkevarer, der serveres til patienter og personale, er økologiske. Og de borgere, der møder op til arrangementet, får ifølge cheføkonomaen akkurat samme menu, som patienterne.
Der bliver serveret en økologisk hakkebøf fra hospitalets egen slagter med løg, kartofler, pikantsauce og agurkesalat. Til dessert venter en lækker vaniljebudding med saftsauce.
Af drikkevarer byder de på et glas vand eller mælk.
Udover menuen vil gæsterne også få mulighed for at smage de særlige mellemmåltider, som køkkenet hver dag laver til småtspisende og særlige patientgrupper. Her venter delikatesser som proteindrik med jordbær, nougatis og citronsorbet.
Arrangementet foregår den 16. august kl. 17.00-20.00 i forhallen på Skovlyvej 15.