Hjemmeplejer ramt af stålrist

Smed tunge riste ned fra bro

Sådan ser bilen ud efter den direkte træffer fra stålristene. Foto: Randers Kommune

En 44-årig kvinde fra Randers Kommunes ældrepleje kom natten til søndag ud for en chokerende oplevelse, da hun kørte fra en adresse til en anden i det nattestille Randers.

Pludselig blev hendes bil ramt af en tung stålrist, som blev kastet ned fra en gangbro på Ringboulevarden i den nordlige del af byen. Det fortæller Radio Alfa.

Risten smadrede bilens forrude og lavede en bule i taget. Kvinden er uskadt, men må formodes at have fået noget af et chok.

Ifølge radioens oplysninger stod en eller flere gerningsmænd bag den livsfarlige chikane. Angrebet mod bilen fra ældreplejen skete ifølge radioens oplysninger klokken 03:30 i nat på en gangbro over Ringboulevarden mellem Mariagervej og Hadsundvej.

Opdateret:

Vicepolitikommisær Thomas Hinge bekræfter oplysningerne og siger til TV 2 | ØSTJYLLAND, at politiet ser yderst alvorligt på sagen og at sagen vil blive efterforsket efter paragraffen om at udsætte andres liv og førlighed for fare.

Politiet overvejer nu at gennemse videovervågning fra nærliggende butikker for at forsøge at indkredse gerningsmanden eller gerningsmændene.