Hestetrailer til kæresten endte i dobbelt anholdelse

En 18-årig mands forsøg på at charmere sin kæreste endte galt

Foto: Colourbox

Hvad man ikke gør for at gøre sin kæreste glad.

En 18-årig mand fra Randers ville glæde sin 17-årige kæreste med en hestetrailer til hendes hest, men i stedet for at gå ud og købe traileren, valgte han at stjæle den fra en mand fra Havndal. 

Læs også To mænd fængslet for forsøg på manddrab og ulovlig tvang

Manden fra Havndal opdagede så pludselig, at hans egen hestetrailer var sat til salg på Facebook. Det undrede han sig af gode grunde over, og derfor tog han kontakt til politiet, der aflagde den 18-årige mand et visit.

Både den 17-årige pige og den 18-årige mand påstod over for politiet, at traileren var købt for flere måneder siden, men da politiet tjekkede stelnummeret viste det sig, at det var den selvsamme hestetrailer, som var blevet stjålet fra Havndal dagen før. 

Læs også Mange millioner er væk: Leder i børnekræft-forening kræves fyret

Da den 18-årige mand blev slæbt med på politistationen indrømmede han da også, at han havde stjålet hestetraileren til sin kæreste, og at da det viste sig, at hun slet ikke havde brug for den, besluttede de sig for at sætte den til salg.

Det unge par havde tænkt så langt som at koordinere historien om, at traileren var købt for længe siden, men den hoppede politiet altså ikke på, og så gik manden til bekendelse.

Nu er både den 18-årige mand og hans 17-årige kæreste sigtet for tyveri.