Henter Dalby hjem

Randers HK skriver ny kontrakt med Dalby

Randers HK har skrevet en ny tre-årig kontrakt med Camilla Dalby gældende fra sommeren 2015. Det meddeler klubben torsdag i en pressemeddelelse.

- Det er en stor glæde at kunne meddele, at Camilla Dalby vender hjem til Randers HK til sommer. Camilla stod øverst på vores ønskeliste, og hun passer perfekt ind i vores overordnede strategi om at kunne spille med om medaljer hvert år, lyder det fra direktør i Randers HK Jens Jørgen Andersen.

Camilla Dalby selv ser også frem til at komme tilbage til Randers:

- Jeg har haft to gode sæsoner i Buducnost og har lært rigtig meget i den periode. På samme tid er jeg glad for at kunne vende tilbage til den klub jeg forlod, klubben hvor det hele startede, og hvor jeg har haft så mange gode oplevelser.

Randers HK's direktør fortæller, at det at få Camilla Dalby med på holdet igen er en del af en forstærkning af holdet:

- Camilla har nogle klare spidskompetencer, og vores ambition om at tilføre truppen en venstrehåndet skytte af højeste karat, er blevet indfriet. Det betyder meget for såvel klubben som "brandet" Randers HK, at vi er i stand til at hente spillere fra allerøverste hylde samt signalere, at vi henter en "Randers HK-pige" tilbage i truppen. Vi er ikke færdige med at forstærke holdet, men det her var en nøglespiller for os at hente.