Heindahl og Randers hev sejren hjem over Odense

Randers HK overraskede med to point mod Odense Håndbold i en kamp, hvor særligt holdets stregspiller fik plads til at score

Foto: Lars Rasborg

Landsholdsprofilen Kathrine Heindahl var flyvende i fredagens opgør mellem Randers HK og Odense Håndbold, som endte med en kneben sejr til Randers på 22-21.

Som stregspiller på det randrusianske hold var Heindahl en af nøglespillerne, som var med til at afgøre kampen der særligt i anden halvleg blev mere tæt end ønsket.

Første halvleg var en tæt affære, hvor Randers-mandskabet var foran eller spillede lige op med fynboerne. I de sidste minutter op mod pausen øgede de kronjyske kvinder føringen og kunne gå til pause med en komfortabel føring på 12-8.

Læs også Randers HK forlænger med svensk stregspiller

I anden halvleg holdt Randers HK føringen, men mistede til sidst pusten og måtte derfor prise sig lykkelige, da fløjten til sidst lød og dermed fik sejren i hus. 

Kathrine Heindahl stod for hele otte mål i kampen og kunne på den måde vise sin kommende klub, hvad hun er gjort af. Den driftige stregspiller har nemlig skrevet kontrakt med netop Odense Håndbold fra næste sæson, hvor flere andre landsholdsspillere som Althea Reinhardt og Nadia Offendal er at finde i truppen. 

Randers HK har med de to point fra kampen mod Odense nu 14 point i Primo Tours Ligaen og mangler derfor stadig et stykke vej for, at kunne spille med i "den sjove ende" af ligaen. De første seks placeringer er sikret en plads i slutspillet.

Næste gang Randers skal forsøge at hente point, er på onsdag den 22. februar mod bundholdet Skanderborg Håndbold.