Heindahl fravalgt: Sådan er gamet

Randers HKs Kathrine Heindahl kommer ikke med i de afsluttende testkampe før VM

Klavs Bruun Jørgensen, der er træner for Danmarks kvindelige håndboldlandshold, har valgt at lade stregspilleren Kathrine Heindahl blive hjemme i Danmark, når truppen drager til Spanien for at spille de sidste testkampe forud for VM-slutrunden i december på hjemmebane.

- Jeg har brugt det seneste døgn på at komme ovenpå igen, for det er da meget hårdt at blive valgt fra til de sidste testekampe så kort tid inden, det går løs til VM, som endda er op hjemmebane her i Danmark, siger Randers HKs Kathrine Heindahl til tv2oj.dk.

Hun fortsætter:

- Jeg har arbejdet benhårdt, siden jeg kom ind i varmen under Klavs Bruun Jørgensen og knoklet for sagen. Det er træls, at det ikke bærer frugt, men sådan er gamet. Der er kun 16 spillere, der kommer med til VM, og det er surt, at en selv trækker nitten.

En lille chance

Landstræneren har dog ikke lukket døren helt for Kathrine Heindahls VM-chancer - men det tyder ikke godt.

Heindahl droppes til VM-testkampe

- Mulighederne er der altid, men jeg ved ikke, hvor realistisk det er, når jeg ikke er med til de tre sidste testkampe. Så satser træneren på nogen andre. jeg har fået besked på at holde mig klar, hvis jeg skulle komme i spil i forhold til udskiftninger i løbet af turneringen, siger Kathrine Heindahl.

Hun forsøger dog at bruge fravælgelsen positivt og som en ny motivation.

- Jeg er sindssygt stolt af at være der, hvor jeg er i min karriere nu. Der er stor konkurrence om pladserne på landsholdet, og jeg var med helt til det sidste, men marginalerne var ikke på min side. Det må blive en motivation i de kommende måneder at komme ind i varmen igen, så jeg måske kan få en plads til OL, hvis vi kvalificerer os. Jeg har vendt det til noget positivt, og så må jeg knokle endnu hårdere på, så det ikke bliver mig, der kommer til at stå i denne situation igen, siger Kathrine Heindahl.

lashes

play Kirsten blev fuppet af Copenhagen Lashes: - Det er noget svineri

20210105-152010-L-1920x1280we

Den britiske coronavariant er i vækst, siger Heunicke

Skærmbillede 2021-01-26 kl. 15.52.26

Virksomhed holder lukket, selvom den kunne holde åbent: - Vi vil ikke udnytte det loophole

Skærmbillede 2021-01-26 kl. 10.04.08

playV-ordførers kritiserede Dubai-tur var også ferie

20201214-114918-L-1920x1280we

playDansk forskning: Lyntest er bedre end først antaget

20201207-172252-L-1920x1279we

Minkformand er tilfreds med rammerne for erstatnings-aftale