Havareret vindmølle-transport skaber kø ved Randers

På en af de store indfaldsveje til Randers vil der her til morgen givet være trafikale problemer, da den ene kørebane er helt spærret

Opdateret kl. 8.48 med status på kø i sydgående retning på motorvej E45.

En havareret vindmølletransport på Clausholmvej kort før Ringvej Syd ved Randers spærrer den ene kørebane og skaber kø i morgentrafikken. Først op af formiddagen vil lastbilen være fjernet igen, lyder meldingen fra politiet.

quote Den har en følgebil med, som gør bilister opmærksomme på afspærringen, men ja der må forventes en del trafikale problemer ad Clausholmvej.

Per Bennekow, Østjyllands Politi

- Bilister kan passere, men må jo køre på sigt, fordi den ene kørebane er spærret. Der er tale om en af de større indfaldsveje til Randers, så det kan ikke undgå at skabe kø, siger vagtchef hos Østjyllands Politi, Per Bennekow, til TV2 ØSTJYLLAND.

Pludselig kunne vindmølletransporten bare ikke køre videre, og derfor holder den altså nu strandet på vejen.

Også glatte veje mange steder

- Den har en følgebil med, som gør bilister opmærksomme på afspærringen, men ja der må forventes en del trafikale problemer ad Clausholmvej, siger Per Bennekow.

Der er ingen nærmere tidshorisont end op af formiddagen, for hvornår vindmølletransporten er bugseret væk.

På E45 har der tirsdag morgen også været kø i sydgående retning mellem Aarhus Syd og Skanderborg. Den skyldtes et uheld med tre biler impliceret ved Aarhus. 

I en periode var der nærmest kø på hele strækningen, og i forbindelse med arbejde på stedet har venstre spor også været spærret. Men her kort før kl. 9 er der nu åbnet op igen, og trafikken glide igen nogenlunde.

Det fortæller den vagthavende hos Vejdirektoratet til TV2 ØSTJYLLAND. 

Fra Randers, Favrskov og Odder Kommuner lyder det samtidig her til morgen, at der er mange glatte veje på grund af de lave vejtemperaturer.

I trafikmeldingerne fra P4 Østjylland melder flere bilister ind med, at det især er de mindre veje uden for de større byer, hvor man skal passe på glatføre.

Du kan desuden holde øje med trafikmeldinger fra Vejdirektoratet her.  

Herunder kan du se mandag aftenens vejrudsigt: