Graceland Randers: Alt er ved det gamle

Forhandler om forlig i navnestrid

Henrik Knudsen, manden bag Graceland Randers, tager den verserende navne-strid med ro og fortæller, at alt er 'business as usual'

For tiden kører der en sag mellem Graceland Randers og Elvis Presley Enterprises, hvor sidstnævnte mener, at Graceland Randers har krænket varemærket Graceland. Derfor skal Graceland Randers muligvis 1,5 millioner kroner for at have brugt navnet - og derudover finde på et nyt.

Sover fint om natten

- Det er ikke sådan, at jeg ikke kan sove om natten. Jeg kan bestemt sove om natten. Vi har et hus, der er vanvittigt travlt, men det er klart, at indimellem, har vi nogle gæster, som spørger: Hvad er det, der sker? Er I her til næste år? Hvilken betydning får det for jeres forretning,? Siger Henrik Knudsen og fortsætter:

- Som det ser ud lige nu, så får det overhovedet ikke nogen betydning. Det kan måske være, at der kommer et andet navneskilt på vejen, men som det ser ud lige nu, så er det business as usual, siger Henrik Knudsen.

Sagsanlæg: Graceland vil ændre navn

Forhandler om et forlig

De to parters advokater forhandler i disse dage om at finde frem til et forlig, oplyser Henrik Knudsen. Lykkes det ikke, skal sagen afgøres i Sø- og Handelsretten den 13. og 14. januar 2016.

- Hvis de vil have rigtig mange penge, så er det klart, at jeg skal ud og snakke med mit bagland og høre, hvordan vi løser det. Hvis det bliver en forligssag, hvor man finder en løsning - det kan være at vi står med det lange strå og ikke skal betale noget - så kører vi bare videre, som vi hele tiden har gjort, siger Henrik Knudsen, der ser optimistisk på fremtiden.

- Det værst tænkelige, der kan ske i den her sag, er, at vi mister vores navn, og at vi skal betale 1,5 millioner kroner. Men hvis det værste skulle ske, og det er slet ikke det, vi forventer, så finder jeg også de penge, siger Henrik Knudsen.

Du kan se et interview med Henrik Knudsen, hvor han fortæller mere om sagen, i videoen øverst op siden.

Fældede træer grenå

Mystik om fældede træer: - Jeg kan ikke erindre noget lignende, siger kommune-chef

coronavaccination

play Sundhedsordfører: Ændret vaccineplan kan gavne beboere på Sølund

skorsten røg brændeovn luftforurening forurening

playSF vil forbyde brændeovne om natten

Skærmbillede 2021-01-19 kl. 15.57.51

Østjysk efterskoleelev med opsang: Vi mister vigtige minder, men andre kan miste livet

Jim-kopi kopi

playØstjyske Jim er måske Danmarks største Dolly Parton fan

øjenvipper

Randers-virksomhed ransaget: Ejer sigtet for bedrageri