Frygt for påsat brand: Tribune ved sportspark i flammer

Den blå tribune ved Tronholmparken på havnen i Randers udbrændte totalt natten til søndag. Branden efterforskes som påsat

10 meter høje flammer. Det var det syn, som Beredskab og Sikkerhed blev mødt af, da brandfolk natten til søndag kl. 3.20 blev kaldt til Tronholmparken ved havnen i Randers.

Den store blå tribune, som bruges i forbindelse med sportsarrangementer, var i flammer.

- Da vi når frem, brænder tribunen voldsomt. Den er helt overtændt, og flammerne er 5-10 meter høje, siger indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed Christian Nøddelund til TV2 ØSTJYLLAND.

VIDEO: Se interview med Christian Nøddelund og video fra den udbrændte tribune her. 

En af de vigtigste opgaver for brandfolkene blev derfor at sikre sig, at flammerne og gnisterne ikke spredte sig til andre områder på havnen.

quote Vi får meldingen som brand i en tribune ved en parkourbane og et sportsområde. Den undersøges af os som mulig påsat.

Per Bennekow, Østjyllands Politi

- Det var især gnister, der bredte sig udover havnebassinet mod Verdo (energiselskab på havnen, red.), som var vores fokus. Men det lykkedes heldigvis at undgå en større brand, siger Christian Nøddelund.

Politiet var også fremme i Tronholmparken, og herfra lyder det, at branden efterforskes som påsat.

Branden kunne ses fra det meste af Randers Centrum. Her er det et billede taget fra den anden side af havnebassinet ved Energikajen. 
Branden kunne ses fra det meste af Randers Centrum. Her er det et billede taget fra den anden side af havnebassinet ved Energikajen.  Foto: Privat

- Vi får meldingen som brand i en tribune ved en parkourbane og et sportsområde. Den undersøges af os som mulig påsat, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Per Bennekow til TV2 ØSTJYLLAND.

Fredag valgte borgere i Stjær at lægge blomster ved en tom grund i byen. Her skete der på samme dato sidste år en voldsom gasbrand med dødelig udgang.

Søndag morgen er der meget lidt tilbage af tribunen, der blandt andet var fyldt i sommers under flere forskellige stævner i strandsandet i parken. Her spilles der beachvolley, strandfodbold og strandhåndbold.

- Tribunen er helt udbrændt, lyder den triste status fra Christian Nøddelund.

Du kan se billeder fra den voldsomme brand øverst på siden.  

Tronholmparken

 

Vaccine

Vaccinationscentre i stress-test: 9200 midtjyder skal vaccineres i dag

piraten djurs sommerland

Disse østjyske kulturinstitutioner må åbne – men gør det ikke

12f65654-7240-4ef8-8000-1f0e5cd02ae7

Her er vores kort på hånden i den danske teststrategi

lystrup spejdergruppe

play Slut med online-møder: Nu glæder de sig til sammenhold og lugten af røg

Lige nu
20200929-160321-l_68mb.jpg

liveblog COVID-19 LIVE: Eksperter kunne godt have regnet på åbning for ældre elever

vaccinekaos

play Lise kan ikke finde en ledig vaccinationstid: - Det er simpelthen at gøre grin med os