Frustreret over uafgjort

Randers FCs Jonas kamper er bitter efter uafgjort mod Sønderjyske

Med en sejr hjemme på Essex Park mod Sønderjyske kunne Randers FC i dag have slået et godt hul til nedrykningsstregen.

Men med det 12. uafgjorte resultat i 23 kampe, var det en tydeligt frustreret Jonas Kamper, der efter kampen gjorde status.

- Jeg er pissetræt af de her uafgjorte kampe. Vi havde flere store chancer i første halvleg, og det havde været totalt velfortjent, hvis vi havde stået her med tre point i dag, siger han til Canal9.

Randers FC sad på spillet i første halvleg, og især kantspillet med en konstant udfordrende Jonas Kamper voldte Sønderjyske store problemer.

- Vi var aggressive over hele linjen i dag, og det er bare meget bittert at stå her lige nu uden en sejr, siger Kamper til Canal9.

Scorede hattrick
I forrige runde scorede Kamper hattrick, da Randers FC ude besejrede Esbjerg med 3-1, men den hurtige kantspiller bar i dag sin andel af ansvaret for de manglende mål.

Efter et kvarters spil brændte han nemlig en åben chance med en tam afslutning lige på sønderjydernes keeper, Nathan Coe.

- Det gør selvfølgelig ondt med den store chance. Jeg ramte ellers en stime i Esbjerg, men i dag ville bolden bare ikke ind, siger han til Kanal9.

Læs også: Nulløsning i Randers