Fruelund overvejer comeback

Sidste år sagde hun stop - nu er hun på banen igen

02:53

1 af 2

Den tidligere landsholdspiller og tidligere Randers Hk'er, Katrine Fruelund, stoppede sidste år i Randers HK - nu træner igen med de blå.

Den tidligere storspiller i Randers HK, Katrine Fruelund, er fuld af overraskelser. Hun meddelte under valgkampen i 2011, at hun vil ind i politik for partiet Venstre. Hun var endda så konkret, at hun ville stille op til det kommende kommunalvalg i 2013.

Kort tid meddelte hun håndbolddanmark, at ville stoppe som aktiv spiller. Hun satte punktum for sin professionelle håndboldkarriere, da hun resignerede efter sæsonen 2011/2012, hvor hun vandt DM-guld sammen med Randers HK.

Dags dato kom det så frem, at Katrine Fruelund trænede med Randers HK, og at et comeback var under opsejling. Men helt så klar i mælet var Katrine Fruelund ikke denne gang.

- Ja, nu skal vi lige. Jeg træner bare med lige nu, og så må vi se, siger hun til TV 2 | ØSTJYLLAND.

For knap et halvt år siden blev hun mor for første gang, og derfor kommer alt andet i anden række.

- Jeg har jo næsten lige fået barn, og det er klart, at det fylder meget. Familien står klart øverst i min verden, siger hun.

Men selvom håndbolden tilsyneladende er begyndt at trække lidt i hende igen, så har hun stadig ambitioner om at stille op til kommunalvalget.

- Jeg har jo sagt ja til det politiske spil, og jeg kommer til at byde ind med det, jeg kan. Lige nu er udgangspunktet, at jeg stiller op, siger Katrine Fruelund til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Katrine Fruelund har spillet 238 kampe for Randers HK og scoret hele 1.063 mål.

Se et interview med Katrine Fruelund om comeback-rygterne øverst på siden.