Frank K. vender hjem

Skriver kontrakt med tidligere Randers-spiller

Farlige Frank sagde farvel og tak til Randers FC sidste efterår.

Frank Kristensen er ikke længere klubløs. Han vender hjem til FC Midtjylland, der har skrevet kontrakt med den tidligere topscorer, som har scoret 136 mål i 330 kampe for FC Midtjylland.

Frank Kristensen med tilnavnet Farlige Frank fik aldrig den helt store succes i Randers FC. Parterne blev derfor enige om at stoppe samarbejdet i efteråret 2012. Siden da har den tidligere FC-bomber været klubløs, men det er altså slut nu.

Den seneste tid har Frank Kristensen holdt formen ved lige i netop FC Midtjylland. Og her har han altså overbevist klubben om, at han er værd at satse på. Men det handler ikke kun om comeback. Det er også en cirkel, der sluttes, når Frank Kristensen vender hjem, fortæller cheftræner Glen Riddersholm til klubbens hjemmeside:

- Ser man på det, han har gjort for klubben og den betydning, han har haft for vores unge klubbens historie, så er det godt, han kommer hjem og får den afsked, som en spiller på hans niveau bør få.

Frank Kristensen har allerede som klubløs spillet en træningskamp mod sine tidligere holdkammerater fra Randers FC. Her vandt FC Midtjylland med 3-0, bl.a. på mål af Farlige Frank.

Randers FC får mulighed for revanche den 12. maj i Herning, hvor de to klubber tørner sammen i tredje sidste spillerunde.