Forventer at blive buh'et ud

Elmar Bjarnason spillede for Randers i tre år, men søndag skal han sammen med AGF forsøge at slå eksklubben

Når lokalrivalerne AGF og Randers møder hinanden søndag eftermiddag i Aarhus, bliver det et gensyn med tidligere holdkammerater for AGF's Elmar Bjarnason.

I sidste sæson spillede han nemlig for Randers, og islændingen forventer da også, at de medrejsende Randers-supportere vil gøre deres for at vise deres utilfredshed med klubskiftet.

- Det er selvfølgelig specielt at spille mod sin gamle klub. Jeg har faktisk ikke prøvet det før, men jeg går ud fra, at Randers' fans nok vil buhe lidt af mig.

- Det er jeg forberedt på, og når jeg er på banen, tænker jeg ikke så meget over det. Nu er jeg i AGF - og det eneste, jeg tænker på, er at give alt for AGF, siger Elmar Bjarnason til AGF's hjemmeside.

Islændingen taler dog i rosende vendinger om sin tidligere klub og forventer, at kampen bliver en vanskelig opgave for AGF.

Se også: AGF klar til lokalopgør

- Randers' hold er meget godt sammenspillet. De fleste af dem har spillet sammen i lang tid og kender hinanden meget godt. Det er et hold, der står godt på banen og ikke giver mange chancer væk.

- De er også blevet bedre med bolden, så jeg synes, det er et meget stærkt hold. Derfor skal vi også ramme vores topniveau, hvis vi skal slå dem, siger Bjarnason.

Elmar Bjarnasons kontrakt med Randers løb ud efter sidste sæson, og kronjyderne fik derfor ingen transfersum, da Bjarnason i juni skrev under på en kontrakt med AGF.