Første spadestik til ny Bilka i Randers: Nu begynder arbejdet

Bilkas direktør Mark Nielsen er meget glad for den positive modtagelse, randrusianerne har vist Bilka

Gæster og kunder bydes på kaffe og kage, ligesom man kan møde Bilkamaskotten Billie, når der er første spadestik til ny Bilka i Randers. Foto: Claus Fisker - Scanpix

Den 3. august åbner Bilka et såkaldt hypermarked i Randers Storcenter.

De første spadestik til den kommende Bilka vil blive taget af Randers-borgmester Torben Hansen (S) og Bilkas direktør, Mark Nielsen, den 8. februar.

Læs også Bilka i Randers søger 500 nye medarbejdere

Det oplyser Bilka i en pressemeddelelse.

Vi er også rigtig glade for den overvældende positive modtagelse, som både centeret og byens borgere allerede har vist os.

Mark Nielsen, direktør for Bilka

- Vi ser meget frem til denne dag, hvor det nye Bilka også rent fysisk begynder at tage form. Det er noget helt særligt, når planerne begynder at blive til virkelighed, siger den kommende varehuschef for Bilka Randers Jan Møller.

Hypermarkedskæden overtager Kvicklys 10.000 kvadratmeter store butikslokaler i Randers Storcenter.

Jan Møller vil i den kommende tid få travlt med at ansætte flere hundrede nye medarbejdere til Bilka Randers.

Positiv modtagelse

Den nye Bilka kommer til at have åbent fra klokken 6 om morgenen til midnat, og Bilkas direktør, Mark Nielsen, hæfter sig ved den positive modtagelse, som randrusianerne har vist Bilka.

Læs også Bilka sætter dato på åbning i Randers Storcenter

- Det er ingen hemmelighed, at jeg har drømt om en placering af Bilka i Randers gennem flere år. Byens beliggenhed og befolkningens sammensætning passer rigtig godt til Bilka. Vi er også rigtig glade for den overvældende positive modtagelse, som både centeret og byens borgere allerede har vist os, siger Mark Nielsen.

I forbindelse med det første spadestik vil der være indlæg fra borgmester Torben Hansen, Bilkas direktør Mark H. Nielsen og varehuschef Jan Møller.

Efter spadestikket vil alle fremmødte blive inviteret indenfor i centeret, hvor både gæster og kunder i centeret bydes på kaffe og kage, ligesom man kan møde Bilkamaskotten Billie.