Formand: Ikke overrasket hvis de køber en anden klub

Svend Lynge Jørgensen har hørt, at investorerne med Tom Vernon i spidsen kunne være interesseret i en anden dansk fodboldklub end Randers FC

Bestyrelsesformanden i Randers FC, Svend Lynge Jørgensen, er fortrøstningsfuld ovenpå dagens nyhed om, at den kronjyske superligaklub alligevel ikke bliver solgt.

- Jeg står med en rimelig god fornemmelse, selvom jeg da er en anelse skuffet. Jeg og den øvrige bestyrelse har brugt meget tid på projektet, siger formanden til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Faktum er dog, at vi stadig er en af de sundeste klubber i Alka Superligaen rent økonomisk med 50 mio. kr. i egen kapital og udsigt til overskud i år.

Forhandlinger brudt sammen: Randers FC sælges alligevel ikke

I forhold til investorerne går rygterne på, at de har kastet deres kærlighed over en anden dansk fodboldklub, som de nu i stedet vil købe.

- Det har jeg godt hørt, og det vil ikke overraske mig, hvis de går ind i en anden klub, lyder det fra Svend Lynge Jørgensen.

Forskelligt syn på tingene

Han vil efter gensidig aftale med Tom Vernon og co. ikke løfte sløret for mere om årsagen til, hvorfor handlen er gået i vasken.

- Som vi også skriver i pressemeddelelsen, så har vi haft forskellige vurderinger af nogle ting, men jeg vil ikke gå i deltaljer med, hvad de er, forklarer bestyrelsesformanden.

Spillerne: Mest ærgerlige over PCs afgang

For ham har det været en fin og professionel proces med investorerne. I princippet har der været tale om drøftelser som enhver anden almindelig virksomhedshandel.

- Men en fodboldklub vil naturligvis få mere bevågenhed, siger Svend Lynge Jørgensen.

Har ikke fortrudt åbenhed

Randers FCs bestyrelse har også selv været meget åbne omkring forløbet, hvilket har skabt ekstra fokus på den kronjyske klub.

- Vi er en klub med mange parthavere, og med moderklubbernes repræsentanter ender vi hurtigt op på 35-40 mand, der bliver involveret. Hvis vi intet havde sagt, var vi måske endt på bagkant med kommunikationen, og det var vi ikke interesserede i, forklarer formanden.

Sportsdirektør: Min beslutning er endelig

Generelt går han selv ind for åbenhed.

- Med så mange aktører i spil såsom sponsorer, moderklubber og aktionærer, var åbenhed det rigtige. Jeg synes faktisk, at de har fortjent den, siger Svend Lynge Jørgensen.

Du kan få hele interviewet med Svend Lynge Jørgensen øverst i artiklen, hvor du også kan høre, om han tror, sportsdirektør Peter Christiansen nu alligevel har en fremtid i klubben.

Mistænkeligt dødsfald på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Vest.

Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald i Aarhus Vest

test corona covid-19

33 smittede danskere har fået falsk negativ test i Dubai

karen_klarbaek.jpg

Krisen har ikke ramt Karen: Hun sælger masser af garn

Bare Vin

play SoMe-shopping hjælper trængte virksomheder: Vin-banko og fremvisning af tøj hitter

glatte veje glat vej vintertrafik trafik

Politiet advarer: Spejlglatte veje giver fem trafikuheld på en time

Michael Aastrup Jensen

Politiker om rejse til Dubai: Jeg passede mit job