Forligspartier: Skolestrukturen ligger fast

V, DF og S afviser at rulle dele af skolestrukturen i Randers tilbage

Venstre, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti afviser Kasper Fuhr Christensens forslag om at rulle dele af skolestrukturen i Randers tilbage.

Kasper Fuhr Christensen, byrådsmedlem i Randers Kommune for Velfærdslisten, har været fremme med kritik af Randers Kommune og i særdeleshed af borgmester Claus Omann Jensen (V) i kølvandet på, at Social- og Indenrigsministeriet tidligere på ugen konkluderede, at det var forkert, at politikere udenfor forligsgruppen ikke fik lov at se oplysninger fra en PowerPoint-præsentation vist på et lukket møde i forligskredsen om skolestrukturen.

I konklusionen fra ministeriet oplyses det, at udtalelsen fra ministeriet ikke har betydning for selve beslutningen om et nyt skoleforlig i Randers Kommune.

V: Politiske drillerier
- Social- og Indenrigsministeriet skriver tydeligt i sin udtalelse, at beslutningen om en ny skolestruktur står til troende. Derfor kan vi ikke se det som andet end politiske drillerier, når Kasper Fuhr Christensen stiller forslag om at rulle dele af skolestrukturen tilbage, siger byrådsmedlem Anders Buhl Christensen (V) fra Randers i en pressemeddelelse, som forligspartierne Venstre, Socialdemokraterne og Dansk Folkeparti har udsendt sammen.

- Børn, forældre og lærerne har brug har brug for ro og kontinuitet. Folkeskolerne i Randers er inde i en god udvikling – og pengene fra skolestrukturen er blevet på skoleområdet, siger Torben Hansen (S).

Forslaget fra Kasper Fuhr Christensen skal politikerne i Randers forholde sig til på byrådsmødet den 5. september.

vold Horsens Nørretorv

Ung mand klinisk død efter tæsk: Nu er den fjerde mistænkte anholdt

Preben Bosse samler på livgardereffekter

play VIDEO: Prebens garage har et royalt præg: - Jeg har fået det ind med modermælken

Kattegatbro illustration

Lokal politiker: Konsekvenserne af en Kattegatbro skal undersøges nærmere

Bøgen er sprunget ud, men varmen lader vente på sig.

Foråret lader venter på sig: Det kølige vejr fortsætter

Jacob Thage Museum Jorn

Museer presset af coronapas: Publikum udebliver

BTK Viby

Højgravid vinder DM i bordtennis

Dagens mest læste