Flugtbilist kørte skolepiger ned: 75-årig har nu meldt sig selv

Torsdag morgen blev to unge piger kørt ned nær Randers Statsskole. Bilisten stak efterfølgende af, men har meldt sig hos politiet

Ulykken skete i fodgængerfeltet over Rådmands Boulevard i Randers. Foto: Google Street View

Ulykken skete i fodgængerfeltet over Rådmands Boulevard i Randers. Foto: Google Maps

1 af 2

To skolepiger på 16 og 17 år ville torsdag morgen kl. 9.44 krydse et fodgængerfelt på Rådmands Boulevard for at møde ind på Randers Statsskole. Men her blev de ramt af en bilist, der kom kørende med omkring 40 km/t langs boulevarden. Herefter stak bilisten af, men fik tilsyneladende dårlig samvittighed.

- Senere på dagen meldte han nemlig sig selv til os. Han havde ingen forklaring på, hvorfor han stak af, men erkendte både flugt og påkørslen af pigerne, siger kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi, Jeanette Løv Rasmussen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Efterlysning: Voldsmand brækkede skulder på ældre mand i Fakta

Det viste sig at være en 75-årig mand, der påkørte pigerne, og han er så nu sigtet for at være skyld i ulykken og for at stikke af fra stedet.

Slap med mindre skader

Ulykken skete i fodgængerfeltet ved Vester Allé, og her endte den ene af pigerne oven på bilens køler.

Læs også 13-årig pige ramt af flugtbilist – politiet søger vidner

- Hun blev tilset i en ambulance på stedet, men havde ikke fået større skader. Den anden pige slap heldigvis også med mindre skrammer på benet, siger Jeanette Løv Rasmussen.

Kommunikationsrådgiver fortæller, at man af og til oplever flugtbilister i forbindelse med ulykker, men det er ikke noget, man laver decideret statistik på.