Flere hundrede tog afsked med Thomas Stralner i Randers

Tirsdag eftermiddag blev der sagt et sidste farvel til Thomas Stralner

02:31

1 af 2

Gymnasieeleven Thomas Stralner, der den 20. februar blev fundet druknet i havnen i Randers, blev i dag bisat i Sct. Morten Kirke i Randers.

Siden han forsvandt efter en bytur den 16. januar har familien Stralner oplevet massiv opbakning fra flere sider, og tirsdag eftermiddag var ingen undtagelse, for 300 deltagere havde valgt at overvære bisættelsen for at sige et sidste farvel til Thomas Stralner.

Familien havde valgt at gøre bisættelsen offentligt, fordi sagen har fyldt rigtig meget i det østjyske og specielt i Randers, hvor mange har deltaget i eftersøgningen af Thomas Stralner. Faderen Michael Stralner har flere gange takket for den store opbakning fra privatpersoner, organisationer og erhvervslivet, og det gjorde han også foran kirken tirsdag eftermiddag.

Rørende afsked: Folk mindedes afdøde Thomas i Randers

- Det har betydet, at vi ikke er væltet, som jeg har sagt flere gange, og det mener jeg. Når mennesker havner i en situation, hvor livet er så uretfærdigt hårdt, som det nogen gange kan blive, så er det vigtigt at have nogen, der kan støtte en, og vi har i hvert fald ikke manglet støtte og opbakning, fortæller Michael Stralner til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Bisættelsen betød, at der for de mange involverede blev sat et punktum for en hård periode, men familien må stadig kæmpe med tabet.

- For os vil Thomas altid være der, og han har jo en helt speciel plads i vores liv, og den plads kommer han ikke til at vige, så den holder vi fast i. For os handler det ikke om at komme over det, det handler om at komme videre under de omstændigheder, vi nu skal leve under, forklarer Michael Stralner.

Se indslaget i ovenstående video.