Fisker forlænger med Randers

Randers FC får glæde af Kasper Fisker frem til sommeren 2019

Foto: Fotogruppen Objektiv

Torsdag har Randers FC og Kasper Fisker skrevet under på en ny aftale, som binder Randers-profilen til klubben frem til sommeren 2019.

Kasper Fisker er en fast del af Randers-træner Colin Todds holdkort, og midtbanespilleren har markeret sig som en profil på Randers-mandskabet siden skiftet tilbage til Randers fra Hobro.

- Alle i klubben er glade for, at det er lykkedes at forlænge med Kasper Fisker. Han ville være svær at erstatte, for han er en spiller lige efter vores hoveder. Han har en god attitude, et stort udviklingspotentiale og er en rigtig vindertype. Samtidig er det vigtigt for kontinuiteten i truppen, at vi kan holde på en af de bedste spillere, siger Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Se: Fisker: Føler mig hjemme her

26-årige Kasper Fisker har spillet 35 kampe i Superligaen og scoret tre mål.

- Det er utroligt glædeligt, at vi kan melde ud, at vi er nået til enighed med Kasper Fisker om en forlængelse af samarbejdet. Kaspers professionalisme og hans daglige engagement er et eksempel til efterlevelse. Faktisk er han en ret unik spiller i vores øjne, både hvad angår det fodboldmæssige, men også qua den "rejse" han har været på for at nå til, hvor han er i dag, lyder det fra sportschef Peter Christiansen, der er sportschef i Randers FC.

Kasper Fisker og co. møder i næste runde af Superligaen FC København på udebane. Den kamp spilles på søndag klokken 19.00.