Fisker: Føler mig hjemme her

Kasper Fisker har forlænget kontrakten med Randers FC

Torsdag har Kasper Fisker forlænget sit ophold i Randers FC, og midtbanespilleren har skrevet under på en aftale, som gælder frem til sommeren 2019.

Det oprindelige kontrakt stod til at udløbe ved udgangen af 2015, men nu har parterne altså smækket 3,5 år mere på.

- Det har været længe undervejs, men det føles som det rigtige, og jeg har lagt mange tanker i det, siger 26-årige Kasper Fisker til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Han fortsætter:

- Personligt har jeg det godt i Randers, jeg kender klubben rigtig godt, og jeg føler mig hjemme her, siger Kasper Fisker.

Kasper Fisker fik debut for Randers FC tilbage i 2007. Siden var midtbanespilleren en tur omkring Skive og Hobro, inden han i foråret 2014 vendte tilbage til Randers FC, hvor han har udviklet sig til at være en af holdets absolutte profiler.

Se: Fisker forlænger med Randers

- Det har været en fed rejse, som jeg har arbejdet hårdt for, og derfor er det fedt, at det nu er lykkedes, siger midtbanespilleren, der indledte de første snakke med klubben om en forlængelse tilbage i september sidste år.

De gode præstationer på banen har betydet, at der åbnede sig nye muligheder for Randers-profilen.

- Det er gået stærkt med mig, og jeg har tilspillet mig en situation, som jeg ikke er vant til og som åbnede op for nogle muligheder. Det er også derfor, at forlængelsen har taget så lang tid, siger Kasper Fisker.

Randers FC indtager tredjepladsen i Superligaen, og på søndag er der dømt topbrag i Parken i København, når kronjyderne møder FC København.

-Vi er topmotiveret efter de seneste nederlag, og vi forlanger af os selv, at vi skal have point med hjem - og forhåbentlig tre af slagsen, siger midtbanespilleren

Fakta om Kasper Fisker:

- Født den 22. maj 1988.

- Skiftede som 12-årig fra Nørager Boldklub til Randers Freja.

- I april 2007 fik han debut for Randers FC i Superligaen.

- Næste kamp i landets bedste række spillede han i februar 2014.

- Han har i alt spillet 35 Alka Superliga-kampe og scoret tre mål.

Kilde Randers FC

Her kan du se et tv-indslag fra sidste måned om Kasper Fisker, hvor han blandt andet fortæller om, hvordan han smed nogle overflødige kilo og ramte topformen.