Fisker: En træls opstart

Skader og karantæne har præget sommeren for Randers FCs Kasper Fisker

Kasper Fisker har ikke haft den bedste opstart til denne sæson i Randers FC, men han håber snart at være tilbage for fuld damp.

Opstarten blev hurtigt ødelagt af en skade for Kasper Fisker, og da han endelig var klar til kamp, løb han ind i et rødt kort efter blot 10 minutter på banen i kampen mod AGF. Nu er han tilbage i Randers FCs trup forud for kampen mod Viborg FF på søndag.

- Opstarten har langt fra været sjov. Det har været træls, og faktisk har det været en lorte opstart. Til vores anden træning blev jeg skadet, men jeg bevarede modet og kæmpede i seks uger for at komme tilbage, og så dummede jeg mig og fik rødt kort i første kamp, siger Kasper Fisker til tv2oj.dk.

Se: Rødt kort: Det var helt fortjent

Midtbanespilleren er med i den 20 mand store trup, som Randers-træner Colin Todd har udtaget til kampen i Superligaen mod Viborg, men Kasper Fisker er ikke klar til at spille hele opgøret.

- Jeg har haft en følgeskade her i min karantænepause, så jeg har ikke trænet så meget med. Jeg er ikke klar til 90 minutter endnu, da jeg har meget at indhente. Jeg havde håbet at kunne bruge pausen på at komme i form igen, så det var et skridt tilbage for mig, men nu træner jeg fuldt med sammen med de andre og er kampdygtig, så jeg skal nok komme i form igen snart, siger Kasper Fisker.

Uanset om han kommer på banen eller ej, så forventer midtbanespilleren, at det bliver et Randers-hold, der kommer til at dominere kampen mod Viborg.

Se: Ny dato for FCK-RFC

- Vi kommer til at være meget i boldbesiddelse i kampen. Vi har i denne sæson været gode til at udnytte vores chancer, og det skal vi fortsætte med. Vi er på hjemmebane, og vi angribe og styre kampen, siger Kasper Fisker.

Opgøret mellem Randers FC og Viborg FF spilles i morgen, søndag, klokken 13.30 på AutoC Park Randers.

Randers-træner Colin Todd har udtaget 20 spillere til opgøret, hvoraf to sies fra inden kampstart. Udover Kasper Fisker er Mustafa Amini er tilbage efter overstået karantæne, og samtidig er Mandla Masango blevet spilleberettiget og klar til kampen.

Du kan se Randers' trup herunder:

1. Kalle Johnsson

3. Christian Keller

4. Johnny Thomsen

6. Jeppe Tverskov

8. Mustafa Amini

9. Jonas Borring

10. Mikael Ishak

11. Erik Marxen

13. Mads Fenger

16. Kasper Fisker

17. Mandla Masango

18. Edgar Babayan

19. Mikkel Kallesøe

20. Joel Allansson

21. Alexander Fischer

22. Jack Duncan

23. Viktor Lundberg

24. Jonas Bager

30. Piotr Parzyszek

38. Nicolai Poulsen

TV 2 | ØSTJYLLANDS debatprogram om fodbold, Fodbold med Horup, vender tilbage på tirsdag klokken 19.50 på TV 2 | ØSTJYLLAND, hvor der igen bliver stillet skarpt på de østjyske fodboldklubber.

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

test corona covid-19

33 smittede danskere har fået falsk negativ test i Dubai

karen_klarbaek.jpg

Krisen har ikke ramt Karen: Hun sælger masser af garn