Firma dropper kommune

Rengøringsfirma stopper samarbejde efter prisfald

Firmaet Fjordens Service har valgt at opsige sin samarbejdsaftale med Randers Kommune.

Omkring 168 borgere i Randers Kommune modtager hjælp til visterede rengøringsopgaver fra Fjordens Service, men nu er det snart slut.

Firmaet har valgt at opsige samarbejdet med Kommunen på grund af prisfad.

- Samarbejdet har været kanon godt igennem alle årene. Vi har bestræbt os på at være en seriøs sparringspartner og er altid blevet taget godt imod. At vi vælger at stoppe samarbejdet skyldes faldende timepriser for opgaverne, der udføres for Randers Kommune. Det er ikke længere rentabelt for Fjordens Service. Derfor ønsker vi fremover at rette vores fokus mod privat- og erhvervskunder, siger Heidi Lundberg, indehaver af Fjordens Service i en pressemeddelelse.

Derfor har de 168 borgere fået tilbudt en ny visitation til rengøring og mulighed for at vælge mellem de andre leverandører af samme ydelse eller at vælge et tilbud fra Randers Kommune.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Fjordens Service igennem mange år. Nu handler det for os om at sikre, at alle borgere bliver hurtigt informeret og er trygge ved, at der selvfølgelig kommer en ny mulighed for at vælge anden leverandør til rengøringshjælp, siger Helle Hansen, der er visitationschef i Randers Kommune

Fjordens Service har 13 fastansatte medarbejdere, og firmaet vil gøre rent hos de 168 borgere frem til februar 2015, hvor samarbejdet med Kommunen stopper.