Fik tømt container med dyrt værktøj

Værktøj til en værdi af 200.000 kroner er blevet stjålet fra et lille lokalt firma i Fårup ved Randers

Det skaber meget bøvl og ekstra omkostninger for den lille forretningsdrivende Allan Bundgaard, der driver enkeltmandsfirmaet Bundgaard Tool. Han oplevede i perioden fra mandag morgen til tirsdag formiddag nemlig at få stjålet værktøj for mange tusinde kroner.

- Jeg slipper ikke gratis fra det her, og det skaber en masse problemer, når sådan noget sker. Der står sikkert firmaer, som nu kommer til at mangle noget af det, jeg skulle have leveret. Så er jeg nødt til at finde det et andet sted, som måske er dyrere, forklarer Allan Bundgaard.

Bundgaard Tool er en handels- og grossistvirksomhed, der sælger værktøj, og det er således et stort parti af varerne, der nu er væk.

Vær opmærksom ved tilbud om billige julegaver

En hel container, der er placeret ved en lagerplads, er ryddet, og tyvene har brudt den op med vinkelsliberen. De har så formentlig transporteret kosterne derfra i en stor varebil eller lastbil, for ifølge ejeren er der tale om meget og stort værktøj.

- Der var både let omsættelige varer som boremaskiner, men også specielt måleværktøj som man ikke vil kunne undgå at bemærke, hvis man bliver det tilbudt. Normalt har kunderne en specialist med på råds, når de køber værktøj af den slags, siger Allan Bundgaard.

Derfor håber han på, at nogle måske falder over varerne, hvis de bliver tilbudt billige julegaver, men troen på det er ikke stor. Især ikke efter meldingen fra politiet der ikke efterlader meget håb.

- Ifølge politiet var der ikke mange spor at gå efter, og eftersom lagerpladsen bliver besøgt af mange lastbiler og varebiler, så er det nok ikke meget sandsynligt, at nogle har bemærket noget usædvanligt, fortæller virksomhedsejeren.

Værktøjet var af mærker som Hitachi, Topcon, Nilfisk og Metabo.