Fenger: Det føles ekstremt bittert

Randers FC røg ud af pokalturneringen til FC København efter straffesparkskonkurrence, og det er bittert, mener Mads Fenger

Foto: www.briansorensen.net

Kvartfinalen blev endestationen for Randers FC, da kronjyderne torsdag aften blev ekspederet ud af pokalturneringen af FC København.

Både den ordinære spilletid og den forlængede endte uden scoringer, og derfor skulle de to hold forsøge sig fra ellevemeterpletten.

- Det føles ekstremt bittert. Så tæt på og så alligevel ikke at gå videre. At sparke straffespark; så kan man næsten ligeså godt slå sten-saks-papir om det. Det var desværre os, der trak det korte strå. Det er svært egentlig at sætte ord på, for det gør så ondt lige nu, siger Mads Fenger til klubbens hjemmeside.

Se: Pokal-exit efter 12 straffespark

Mads Fenger så dog flere positive ting i kampen, som han og holdkammeraterne kan tage med videre.

- I første halvleg gør vi det godt. I anden halvleg har FCK en periode på 20 minutter, hvor de lægger lidt pres på os. Det får vi afværget, og så er det egentlig en lige kamp hele vejen, synes jeg. Nu skal vi sunde os over det her nederlag, og så må vi videre, siger forsvarsspilleren.

Og videre kan Randers FC komme allerede på søndag, hvor holdet møder AaB i Superligaen. Den kamp spilles i Aalborg klokken 19.00.