Femårig efterladt i børnehave

Personalet var gået hjem, og et barn var blevet efterladt alene tilbage i børnehaven

Personalet i en børnehave på GL. Jennumvej i Randers havde mandag lukket børnehavnen ned og var gået hjem, men et barn var blevet efterladt alene tilbage. Det skriver Randers Amtsavis.

Det er endnu uklart, hvad der præcis er gået forud for episoden, men ifølge Dorte Brøns, børnechef i Randers Kommune, har der været en hændelse.

- Vi er ved at undersøge sagen, og jeg har bedt om en redegørelse, hvor vi får klarlagt forløbet, og hvad der præcist er sket, siger Dorte Brøns til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Episoden kan skyldes, at en person har tastet forkert i et elektronisk system, hvor forældre taster ind, om deres barn er blevet hentet eller afleveret.

Se: Børnechefen beklager

- Så en eller anden må have tastet to gange eller i hvert fald gjort, så det så ud som om alle børnene var hentet, selv om den lille pige ikke var hentet. Så personalet låste og gik hjem uden at tjekke lokalerne, siger vagtchef Peter Hunniche fra Østjyllands Politi til Randers Amtsavis.

Dorte Brøns fortæller til TV 2 | ØSTJYLLAND, at hun ikke ønsker at kommentere sagen yderligere, før hun har fået redegørelsen for episoden. Den forventer hun at få i løbet af i dag, tirsdag.