Farligt: Unge trak husholdningsfilm over vej og sti

Østjyllands Politi har modtaget en anmeldelse om en form for grove drengestreger i Randers

Foto: Google Street View

Foto: Nils Meilvang - Scanpix

1 af 2

Østjyllands Politi har fået en henvendelse fra en borger, der har anmeldt noget husholdningsfilm, der var trukket over kørebane og cykelsti på Paderup Boulevard nær Randers Storcenter. Øjensynligt med det formål, at uanende mennesker skulle køre ind i det. 

- Vi var ude og kigge og kan se, at der er spændt husholdningsfilm over vejen og cykelstien. Det er første gang, jeg har hørt om det, siger vagtchefen hos Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND. 

Læs også Politiet jubler: Ikke så meget som et lommetyveri til åbning

Han advarer imod den praksis, som kan virke uskyldig, men godt kan være farlig.

- En cyklist kunne godt komme til skade ved at køre ind i sådan noget og så vælte. En bil tager jo ikke skade i sig selv, men måske bremser man hårdt op, hvis man vurderer, der er noget, og så kan der ske noget utilsigtet, siger han.

På Facebook har anmelderen skrevet et opslag i en gruppe, hvor hun fortæller om sin oplevelse, da hun kom kørende i bil med sin kæreste. 

Læs også En fjerde person er nu anholdt efter drab i Hasle

'Vi måtte klodse bremsen i da vi ikke kunne se hvad det var, og da kæresten gik ud for at tage det ned, flygtede 3-4 unge drenge på scooter, som nok havde lagt på lur for at se om der var nogen der fløj i fælden. (...) Havde det været en på scooter eller cykel kunne de være kommet meget slem til skade! Skam jer!' skriver hun på Facebook.