Farlig røver eftersøges

Politiet eftersøger formodet gerningsmand, som truede sig til penge med en pistol

Foto: Google Maps

En mand, der beskrives af politiet som særligt farlig, forsøgte i går, mandag, omkring klokken 13 at røve Lokalbrugsen på Gl. Viborgvej i Ålum vest for Randers.

Med pistol truede han ekspedienten til at udlevere penge fra kassen og forlod herefter stedet i retning mod Randers i en sort bil med tonede ruder.

Truede med pistol

Manden kom ind i forretningen, mens ingen andre kunder var til stede. Her trak han en pistol fra sin sorte hættetrøje for derefter at pege mod ekspedienten og true sig til kontanter fra kasseapperatet.

- Herefter løber han fra stedet og flygter i en ældre sort personbil, som køres af en medgerningsmand, der holder og venter på ham ude foran Brugsen, siger Marianne Morgen, politiassistent ved Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den unge pige, der stod bag kassen, har givet politiet et godt signalement af manden, som giver politiet gode spor i sagen. Men Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner.

Pigen modtager nu psykologhjælp.

Hættetrøje og 'hip-hop-bukser'

Den formodede røver beskrives som arabisk af udseende, mellem 20-27 år, 185-190 centimeter høj, almindelig/lettere sportsligt bygget med brune øjne og sort hår. Han har fremhævede kindben, er spids om hagen, og neglene på hænderne er bidt helt ned.

Manden bar under røveriet en sort hættetrøje med to lommer og en midterlynlås. På trøjen var der en sol vævet af sølvtråde, som går over i flammer ned over højre skulder og arm. Han bar mørke 'hip-hop-bukser'/hængerøvsbukser i cowboystof med hvide basketsko, og var bevæbnet med en sort pistol.

Han flygtede med en medgerningsmand i en ældre sort personbil, muligvis Sedan, med tonede ruder i begge bagdøre og i bagruden og hvide nummerplader.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.