Får nyt shoppingcenter

Byrådet har givet grønt lys til et indkøbscenter på 22.000 kvadratmeter

Randers Byråd har på et ekstraordinært byrådsmøde sagt ja til, at der udarbejdes en ny lokalplan for Thors Bakke. Det sker på baggrund af en netop indgået, foreløbig aftale med Konsortiet "Thors Bakke" om at bygge et indkøbscenter på Thors Bakke på op til 22.000 kvadratmeter.   

- Vi vil sikre, at udviklingen af Thors Bakke både bliver et nyt byrum og samtidig er et kraftcenter for Randers by og bidrager til at hele bymidten får et løft. Det er jeg glad for, at Randers Byråd kan slutte op om, og ikke mindst er jeg utrolig glad for 100 procent opbakning fra både Randers Cityforening og Randers Handelsstandsforening, siger borgmester Henning Jensen Nyhuus.

Første spadestik til indkøbscentret vil sandsynligvis kunne tages i 2012. Det vil blive bygget således, at besøgende naturligt ender ved Det gamle Rådhus og dermed i det eksisterende gågadesystem i Randers.  

Det nye shoppingcenter bliver på størrelse med byens andet storcenter - Randers Storcenter der har 55 butikker og et butiksareal på 20.000 m2.