Fan kan vinde 1.000.000 kroner

En heldig Randers FC-fan har muligheden for at vinde 1.000.000 kroner i pausen i weekendens topkamp mellem Randers FC og Brøndby IF

Michael Hansen, der sparkede sig til 100.000 kroner. Nu får en anden muligheden for at vinde 1.000.000 kroner Foto: Fra Randers FC's facebookside

Til Randers FCs seneste hjemmekamp i Superligaen sparkede Michael Hansen sig til 100.000 kroner i pausen, og nu får en heldig randrusianer muligheden for at vinde 1.000.000 kroner på søndag.

10 forskellige Randers-fans har i løbet af sæsonen forsøgt sig i Klodskassens pausekonkurrence, men det er kun lykkedes for Michael Hansen at ramme rigtig og vinde 100.000 kroner.

Til sæsonens sidste hjemmekamp på søndag er gevinsten hævet, og det er dermed muligt at sparke sig til 1.000.000 kroner, hvis man kan få bolden gennem hullet, ligesom Michael Hansen gør i videoen herunder.

Se Michael Hansens spark

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Sådan bliver man 100.000 kroner rigere!Se Michael Hansens drømmetræffer i Klodskassens pausekonkurrence.

Posted by Randers FC on 21. maj 2015

Det er dog ikke alle, der har muligheden for at forsøge sig med sparket, da der allerede er blevet trukket lod blandt de ti forgående sparkere om retten til at forsøge at vinde millionen.

Vinderen af lodtrækningen blev Lars Andersen, som derfor formentlig er gået i træningslejr for at øve sparket, der kan gøre ham 1.000.000 kroner rigere.

Se lodtrækningen

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Til sidste hjemmekamp blev Michael Hansen lands- og verdenskendt, da han satte sparket til 100.000 kroner i klodskassen.dk's pausekonkurrence.I dag trak Randers FC-spillerne Mads Agesen og Nicolai Poulsen så lod sammen med Randers FC TV-vært Bo Ørris om, hvem af de tidligere sparkere i konkurrencen, der får chancen for at sparke om 1.000.000 kroner på søndag i pausen af kampen mellem Randers FC.Find ud af hvem i klippet her.

Posted by Randers FC on 27. maj 2015

Nyheden om Michael Hansens spark, som forleden sikrede ham 100.000 kroner, er nået til udlandet, hvor den store spanske avis Marca blandt andet har opsnappet nyheden og lagt den på både hjemmeside og Twitter-profil.

Opslag fra Marca på Twitter

Kampen mellem Randers FC og Brøndby IF spilles på søndag klokken 16.00, og det betyder, at Lars Andersen omkring klokken 16.50 skal forsøge sig med det, der formentlig kan blive hans livs spark.