Familien var dybt bekymret: Nu er forsvundet 14-årig pige hjemme igen

En 14-årig pige fra Randers har været meldt savnet til Østjyllands Politi. Hun løb hjemmefra søndag aften, men blev fundet i god behold mandag eftermiddag.

En 14-årig pige fra Randers har været meldt savnet af sin familie siden søndag aften. Nu er hun hjemme igen i god behold. Genrebillede. Foto: Ida Marie Odgaard - Ritzau Scanpix

OPDATERING:

Pigen er mandag eftermiddag fundet af familien. TV 2 ØSTJYLLAND har derfor fjernet hendes navn og billede fra denne artikel.

____

Østjyllands Politi fik omkring klokken 23.30 søndag aften en anmeldelse fra en randrusiansk familie om, at deres 14-årige datter er savnet. 

Pigen er gået hjemmefra omkring klokken 21.30 i nedtrykt tilstand, og det har fået familien til at kontakte politiet.

Læs også Chefpolitiinspektør: - Vi kæmper for at forhindre en ny bandekrig

- Når vi får sådan en efterlysning, så tager vi kontakt med nogen i hendes netværk og undersøger de uligheder. Det har ikke været muligt at finde frem til hende, og familien er bekymrede, siger Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi.

Hun beskrives som...

- 14 år

- Spinkel af bygning

- 165 centimeter høj

- Langt lyst hår

- Fregner

Ifølge familien er den 14-årige pige selvmordstruet, og de mistænker, at en af hendes venner har hende boende.

- De forstår ikke alvoren i hendes sindstilstand. De hjælper hende ikke på den her måde, siger pigens mor til TV2 ØSTJYLLAND.

I skriftlig kontakt med datter

Den 14-årige pige er spinkel af bygning og 165 centimeter høj. Hvis man ved noget om, hvor hun befinder sig, beder politiet om, at man ringer til dem på tlf. 114 og videregiver informationen.

- Vi har ingen mistanke om, at hun skulle være udsat for en forbrydelse. Det er der ikke noget, der tyder på, siger Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND.

Pigens mor er i skriftlig kontakt med sin datter, men det vides fortsat ikke, hvor hun er.

Læs også Par måtte ikke bygge et træhus – nu er deres drømmebolig byens stolthed

Moren skriver i et opslag på Facebook, at fremmede voksne skriver til hendes datter, og dette beder hun om, at man lader være med.

Politiet og familien samarbejder fortsat for at få den 14-årige pige hjem.